Kiezen voor een ervaren Payroll bureau

Bent u een ondernemer die zich helemaal wilt richten op uw onderneming, op kansen en op mogelijkheden? Wilt u zich helemaal richten op dat waar u goed in bent? En liever niet met financiële en administratieve verplichtingen? Dan moet u zich eens richten tot een payroll bureau. Zij nemen u deze verplichtingen en verantwoordelijkheden volledig uit handen.

Hoe werkt een payroll bureau?

Doordat u het formele werkgeverschap in handen van het payroll bureau laat overgaan, heeft het payroll bureau uw werknemers in dienst. Maar op de werkvloer verandert er niets: uw personeel blijft voor u werken. Maar allerlei zaken en risico’s worden overgenomen door het payroll bureau: de loonbetaling, de salarisadministratie en het risico op doorbetaling bij ziekte.

Kan ik in mijn situatie ook gebruik maken van een payroll bureau?

Payrollen is er voor grote en voor kleine ondernemingen, voor ZZP’ers en freelancers, voor één of meerdere medewerkers bij een klein, middelgroot of groot bedrijf, voor reguliere medewerkers of voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is juist interessant voor een kleine onderneming om een payroll bureau in de hand te nemen: de druk op het team en de administratieve lasten liggen daar meestal hoog.

Maar wat kost een payroll bureau mij nou?

Dat is weer afhankelijk van het bruto uurloon van de payrollmedewerker, zijn of haar staat van dienst, het aantal uur per werkweek en de functie van uw payroll medewerker. Over de kosten van het payroll bureau zelf kunnen we duidelijk zijn: Koers Oost Payroll werkt met een van tevoren vastgesteld uurtarief.

Overige voordelen van een payroll bureau

Als u tijdelijk medewerkers nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens piekmomenten, dan is het helemaal de moeite waard om in gesprek te gaan met een payroll bureau. Zij kunnen voor u de administratieve rompslomp opvangen. Doordat u de salarisadministratie uitbesteed, bespaart u vaak aanzienlijk op de verloningskosten. En als u een payroll bureau gebruikt, bent u niet afhankelijk van een duur uitzendbureau.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*