Hoe vind je een goede baan in het onderwijs?

Find A Job Computer Key Shows Work And Careers Search Online

Als je een baan zoekt in het onderwijs kun je op veel manieren te werk gaan. Je kunt zelf bij scholen informeren, maar zeker ook op internet zijn veel vacatures te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Nivvo. Op deze site kun je niet alleen als werkzoekende in de lesgevende sector terecht. Ook voor werkgevers die op zoek zijn naar bekwaam personeel biedt de site uitkomst. Nivvo maakt al meer dan tien jaar op uiterst professionele wijze een koppeling tussen werknemer en werkgever in het onderwijs. Als je een betrouwbare kracht zoekt kun je er zeker van zijn dat je deze via hun website zult vinden.

Zoeken als school

Op de onderwijsvacaturesite Nivvo vind je als werkgever duizenden gescreende docenten die voldoen aan de eisen die het onderwijs aan hen stelt. Ze zijn niet alleen bevoegd om les te geven maar ook uiterst bekwaam voor het uitvoeren van deze taak en wat zeker niet vergeten mag worden is dat ze affiniteit met jongeren hebben en ze ook wat bij willen brengen. Als je als school een vacature hebt en deze op de site van Nivvo wilt laten zetten kun je op eenvoudige wijze een contactformulier invullen en de vacature verzenden.

Zoeken als docent

Als werkzoekende in het onderwijs vind je op de site diverse vacatures. De vacatures gelden voor verschillende onderwijstypes. Zo vind je er vacatures voor het voortgezet onderwijs, het speciaal voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Je kunt binnen een bepaald onderwijstype naar vacatures zoeken, maar het is ook mogelijk om alle vacatures te bekijken. Je kunt ook eenvoudig een zoekopdracht ingeven, waarbij er voor je gezocht wordt naar passende banen. Ben je op zoek naar een baan maar vind je nog geen goede treffer? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een open sollicitatie te versturen. Deze sollicitatie wordt dan opgenomen in een database op de site en zo kunnen potentiële werkgevers ook jouw gegevens lezen en hebben zij wellicht interesse in jou als werknemer.

Duidelijk en overzichtelijk

De site is overzichtelijk ingedeeld en je vindt er gemakkelijk wat je zoekt. Je kunt de keuze maken uit diverse categorieën, waaronder alle vacatures gerangschikt naar schooltype. Vind je de totale keuze te groot? Dan kies je voor een specifiek type en krijg je daarvoor alle vacatures te zien. Je kunt ook kiezen voor een pagina die speciaal voor docenten is. Hierop lees je bijvoorbeeld allerlei informatie over je mogelijke nieuwe droombaan, hoe je kunt omgaan met werkdruk of wat de mogelijkheden zijn als je graag flexibel wilt werken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*